ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Υπηρεσίες

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΟΜΑΣΤΕ

ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΓΡΑΦΩΝ

ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΓΡΑΦΩΝ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟΥ

Η εταιρία μας πρωτοπόρος στην έρευνα, μελέτη και κατασκευή επιγραφών κάθε τύπου, απο φωτεινές επιγραφές και κουτιαστά γράμματα, εώς κοπές laser, πυλώνες και αρκετές άλλες επιλογές.

Φωτεινές επιγραφές.

Οι φωτεινές επιγραφές κατασκευάζονται από αλουμίνιο, ενώ η όψη τους κατασκευάζεται από μουσαμά φωτιζόμενο ή από Plexi Glass. Ο φωτισμός δημιουργείται από λάμπες LED, στο εσωτερικό της κατασκευής. Οι επιγραφές αλουμινίου δίνουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα με μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Τα κείμενα της επιγραφής (το γραφικό) δημιουργούνται από έγχρωμα αυτοκόλλητα βινυλίου ή ψηφιακή εκτύπωση βάση της μακέτας. Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιες από τις δουλειές μας.

Πυλώνες & Κολώνες

Πυλώνες & Κολώνες Οι επιγραφές τύπου πυλώνα ή κολώνας, είναι κατακόρυφες κατασκευές που κατασκευάζονται με μεταλλικό σκελετό, ενώ η όψη ή οι όψεις του αποτελούνται από υλικά όπως plexiglass, αυτοκόλλητα από βινύλιο, κλπ Εσωτερικά υπάρχει τις περισσότερες φορές φωτισμός, ο οποίος δημιουργείται από λάμπες τύπου LED. Πρόκειται για ιδιαίτερα εντυπωσιακές κατασκευές, που τραβούν πάντα την προσοχή στην επιχείρηση που τοποθετούνται.

Κουτιαστά Γράμματα

Tα κουτιαστά ή μεταλλοπλαστικά γράμματα κατασκευάζονται από γαλβανιζέ λαμαρίνα και πρόσοψη από plexiglass. Τα υλικά των γραμμάτων ή σχημάτων κόβονται στο laser. Επιπλέον μπορούν να κατασκευαστούν εξ' ολοκλήρου από plexiglass. Εσωτερικά τοποθετείται φωτισμός LED με αδιάβροχα τροφοδοτικά. Η βαφή των γραμμάτων αποτελείται από αστάρι και χρώμα αυτοκινήτου (κωδικοί RAL). Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιες από τις δουλειές μας

Γράμματα Μεταλλικά Κρυφού Φωτισμού

Οι επιγραφές κρυφού φωτισμού, κατασκευάζονται από γαλβανιζέ λαμαρίνα, η πίσω πλευρά τους παραμένει ανοικτή, εσωτερικά υπάρχει κρυφός φωτισμός LED με αδιάβροχο τροφοδοτικό.

Τοποθετούνται σε απόσταση από την πίσω επιφάνεια, ώστε όταν η επιγραφή είναι αναμμένη, το φως να διαχέεται γύρω από τα γράμματα ή το σήμα της κατασκευής.

Εξογκωμένα γράμματα & κοπές λέιζερ

Οι επιγραφές με κοπή laser, αποτελούνται από κουτί από λαμαρίνα γαλβανιζέ , plexiglass και αυτοκόλλητο βινύλιο. Τα τμήματα από plexiglass δημιουργούνται συνήθως από παχύ plexiglass 10mm, το οποίο δίνει το εντυπωσιακό 3D τελικό αποτέλεσμα. Εσωτερικά τοποθετείται φωτισμός από λαμπες LED. Η επιγραφή βάφεται στο χρώμα που θέλουμε, με αστάρι και χρώμα αυτοκινήτου (κωδικοί RAL)

Επιγραφές Αλουμινίου ή Εtalbond

Πρόκειται για επιγραφές με υλικό κατασκευής το αλουμίνιο ή το etalbond Στο πίσω μέρος κατασκευάζεται σκελετός από στρατζαριστό σίδερο για το σωστό δέσιμο της κατασκευής. Μπροστά μπαίνει ψηφιακή εκτύπωση ή έγχρωμα αυτοκόλλητα βυνίλια.

Επιγραφές νέον

Οι επιγραφές από νεον, είναι ένας τύπος χειροποίητης κατασκευής που τραβάει τα βλέμματα στο χώρο που θα τοποθετηθεί. Μπορεί να δημιουργηθεί σε οποιοδήποτε σχήμα, διαστάσεις, και φυσικά σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Η τοποθέτηση περιλαμβάνει τους φωτοσωλήνες νέον, μετασχηματιστή, και καλώδια υψηλής τάσεως με μονωτήρες.

Επιγραφές από πλαίσιο αλουμινίου + μουσαμά ψηφιακής εκτύπωσης

Πρόκειται για μια επιγραφή που μπορει να εξυπηρετήσει μεγάλες διαστάσεις με μονοκόμματη κατασκευή από πλαίσιο (σκελετό αλουμινίου ) με σίδερα γαλβανιζέ και μουσαμά ψηφιακής εκτύπωσης τεντωμένο.

Μείνετε σε επικοινωνία

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας δώσουμε τις κατάλληλες λύσεις για την κατασκευή και δημιουργία κάθε ανάγκης της επιχείρησης σας.